Het KSF Jaarcongres 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

Telecats levert innovatieve klantcontactoplossingen met spraaktechnologie en kunstmatige intelligentie. Wij assisteren de klant door met spraakherkenning slim te routeren naar de meest geschikte medewerker. Voor en tijdens het gesprek tonen we de medewerker relevante informatie en antwoordsuggesties. We signaleren en rapporteren o.b.v. gesprekskarakteristieken en woordkeuze en leveren optimaal inzicht in klantcontact.

Webhelp met dochterondernemingen Netino, Xtrasource en Telecats is marktleider in management van omnichannel customer experience. Traditioneel telefonisch, steeds vaker chat en socialmedia. Verdeeld over 12 steden in Nederland en Suriname werken 4.000 klantadviseurs dagelijks als de stem van bedrijven en overheid. Internationaal opereert Webhelp in 35 landen met 50.000 medewerkers.

OBI4wan biedt award-winning oplossingen en services voor customer engagement, chatbots en reputatiemanagement. Onze missie is om jouw organisatie écht te verbinden met je klant, via kanalen als social media, messaging en live chat. Slimme software en ervaren analisten helpen je de juiste inzichten te verzamelen, zodat je altijd direct kunt acteren.

Wij zijn Olympia. Dagelijks bieden we werk van betekenis aan ruim 10.000 mensen. Dit doen wij door werk beschikbaar te maken dat ertoe doet. Werk waarmee mensen betekenis geven aan hun leven en/of dat van anderen. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Met ruim 130 vestigingen is Olympia lokaal aanwezig om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden. Met onze 700 medewerkers zorgen we voor verbonden mensen en blije opdrachtgevers. Kijk op olympia.nl.

Snel, kort en bondig communiceren met klanten via Messaging & Chat. Uit de praktijk blijkt dat het meest efficiënt is en het hoogste scoort op klanttevredenheid. Parley is in korte tijd uitgegroeid tot het voorkeurskanaal bij de grootste bedrijven  in Nederland en daarmee hét kanaal voor klantcontact.

Tracebuzz is sinds 2009 actief op het gebied van nieuwe kanalen en heeft in deze periode een verschuiving zien plaatsvinden van de traditionele klantcontactkanalen als telefonie en e-mail naar kanalen als Twitter, facebook en WhatsApp. Tracebuzz heeft de sterke focus op de conversatie met de klant en is dé klantcontactoplossing voor social media en messaging.

 

 

ticketsales
 ticketsales