De eerste sprekers zijn bekend:

Prof. dr. Steven van Belleghem - Customers, the day after tommorrow


Prof. dr. Steven van Belleghem, o.a. auteur van ‘When digital becomes human’ en ‘Customers the day after tomorrow’,  neemt je mee in de dynamische wereld van klantcontact. Volgens Steven belanden we in de derde fase van digitalisering: de fase van automatisering en artificiële intelligentie. Een verschuiving die klantcontact en – service compleet aan het veranderen is. Hoe blijf jij klantgericht en futureproof? En wat neem je mee in je klantcontactstrategie en wat betekent die verschuiving voor de toekomst van klantcontact?

Geert Christiaansen, Senior Director Design Innovation & Femke Lampe-Braun, Design Business Partner Services & Radiology Solutions, Philips

Hoe beweegt je van producten naar oplossingen-solutions? Waar liggen de kansen voor (o.a. de positie van) klantcontact op het gebied van design thinking? Welke beleving wil je dat de klant heeft en hoe neem je die mee in het bouwen van je waardeproposities?

Design is het centrale woord  waarover Geert Christiaansen en Femke Lampe-Braun spreken: interaction - , strategic -, product - en service design. Design thinking zorgt ervoor dat je van het ministery of complaints en rijden via de achteruitkijkspiegel meer naar voren gaat kijken. En daarbij wel terugkoppeling zoekt op je plannen: heb je de gewenste klantbeleving behaald?  

Binnenkort worden hier meer sprekers bekend gemaakt.

ticketsales
 ticketsales