Koffie- en the(e)magesprekken
Je kunt ervoor kiezen om voor de lunch (van 12.00 uur tot 12.30 uur) kosteloos deel te nemen aan een koffie- en the(e)magesprek. Een mooie kans om vakgenoten te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan over actuele onderwerpen in klantcontact en je netwerk verder uit te bouwen. Let op: vol=vol - we hebben plaats voor maximaal 80 personen.

Entreekaarten zijn inclusief lunch en de netwerkwerkborrel. Voor het diner brengen we kosten in rekening. De parkeerkaart krijg je cadeau van de KSF.


Informatie kortingscode 

  • Voor KSF-leden is de eerste entreekaart gratis. Iedere lidorganisatie, de eerste contactpersoon, heeft daarvoor één unieke code ontvangen per mail via Susan Soleimani (susan.soleimani@klantenservicefederatie.nl). De unieke code is niet overdraagbaar buiten de organisatie. Je verzilvert de gratis toegangskaart door deze kortingscode in te vullen tijdens je inschrijving. 
  • Ieder sponsorkaart is gekoppeld aan een unieke kortingscode. De sponsor ontvangt daarvoor de codes en kan die vervolgens doorgeven aan de sponsorgast. Je verzilvert een sponsorkaart door de unieke kortingscode in te vullen tijdens je inschrijving.

Exclusief diner on stage! (aanmelden t/m 30 oktober 2019)

Haal nog meer uit het jaarcongres en kom in gesprek met vakgenoten tijdens de lunch (inbegrepen in je entreebewijs), de netwerkborrel én het gezellige diner!


Het diner is dit jaar een bijzondere belevenis:

  • sitting-down diner on stage aan mooi gedekte ronde tafels
  • op de achtergrond speelt die avond het Almeers Jeugd Symfonie Orkest
  • kosten voor leden €55,00, voor niet-leden €65,00  


Impressie diner 2018:

Totaal: € 0,00

Let op: 

Kosteloos afmelden voor het congres kan uiterlijk tot en met woensdag 30 oktober 2019. Na 30 oktober brengen wij de volledige kosten in rekening. Je kunt wel een vervanger aanmelden.

ticketsales
 ticketsales